автомобіль рухався 3 години зі швидкістю 50 км / год Потім він збільшив швидкість на 15

автомобіль рухався 3 години зі швидкістю 50 км / год Потім він збільшив швидкість на 15км / год ще їхав 3 години. Який шлях пройшов автомобіль за 6 годин.

  • 50 * 3 = 150 км пройшов спочатку.
    50 + 15 = 65 км / год - збільшена швидкість.
    65 * 3 = 195 км пройшов потім.
    150 + 195 = 345 км пройшов за все.
  • 3 години 50 км / год

    s1 = 3 * 50 = 150 км

    3 години 65 км / год

    s2 = 3 * 65 = 195 км

    s = 150 + 195 = 345 м за 6 годин