Допоможіть з 33-тей завданням!

Допоможіть з 33-тей завданням!

  • Швидкість катера за течією річки 126 / 4,5 = 28 км / год, швидкість катера проти течії річки 126/6 = 21 км / год. Нехай швидкість катера х, швидкість течії у. тоді за течією катер йшов зі швидкістю х + у = 28, проти течії х-у = 21. звідси швидкість катера х = 49/2 = 24,5км / год. швидкість течії 3,5 км / год. відношення швидкостей 3,5 / 24,5 = 0.1429

    напевно такккк